aanmelden contact

Referenties

De Kraamzorggroep is erg benieuwd hoe jullie je kraamtijd hebben ervaren. Heb jij een mooie herinnering aan de kraamtijd?  En een leuke foto van jullie kleintje?

Stuur het ons en wie weet winnen jullie een uniek en persoonlijk cadeautje! (iedere 10e van de maand wordt er een winnaar getrokken uit de inzendingen) 

Schrijf een referentie

Lienke

Petra heeft ons voor de tweede keer een hele fijne kraamweek gegeven. Echt de zorg uit handen genomen en lekker meegedraaid in ons gezin. We hebben daardoor op en top kunnen genieten van ons tweede wonder. Ook onze oudste voelde zich op z‘n gemak en hielp Petra graag.

Stijn

Geweldige zorg ontvangen van Bianca. Van baby tot mama, van peuter tot papa. Wat wens je nog meer! Bedankt voor alles Bianca!

Callen

Naar een paar rommelige dagen in het ziekenhuis, mochten we met onze kleine man naar huis. Spannend als kers verse ouders van ons eerste kindje, waren we in afwachting wie er zou komen. Al snel was Petra daar, en voelde het direct vertrouwd. We konden ons geen betere kraamverzorgster wensen. Petra is zeer deskundig, en heeft veel passie voor haar werk. Callen is een dysmatuur baby‘tje en ook hier had Petra veel ervaring mee en heeft ons geleerd hoe dit het beste op te vangen. We kijken terug op een fantastische kraam week die we met niemand anders zo hadden beleeft. Kraamzorg groep/Petra hartstikke bedankt! Groetjes: Kevin, Monica en Callen

Theije

Wat was het fijn om voor de tweede keer kraamzorg te krijgen via de Kraamzorggroep! Dit keer kwam Hennie ons ontzorgen en wat heeft ze dat geweldig gedaan! Van haren invlechten bij onze dochter en pannenkoeken bakken wat onze zoon geweldig lekker vond tot praktische en kundige adviezen voor ons als ouders. Zo fijn en waardevol, nogmaals bedankt Hennie!

Julia

Voor de derde kraamweek op rij mochten wij genieten van de heerlijke zorg van de kraamzorg groep. Dit keer kwam Evelien bij ons kramen en wat was dat een genot! Ze is lief, deskundig en ontzettend goed. We voelden ons al snel vertrouwd met haar.! Het was een genot om haar in huis te hebben. Ook in het contact met de grote broer en zus van Julia, was dat heel prettig. Toen Julia een nacht de borst weigerde, bleef Evelien rustig en heel bekwaam en konden we door haar hulp Julia binnen een dag weer volledig aan de borst krijgen. We krijgen terug op een hele fijne week.

Evi

Ook dit keer hebben we weer een fantastische kraamweek gehad dankzij Petra. Een kraamtopper met veel passie voor het ‘kraam-‘vak! Ontzettend bedankt voor alle goede zorgen en de gezelligheid. Veel liefs, Sander, Ellen, grote broer Senn & Evi

Janoah

Voor ons de eerste keer kraamzorg en geen idee wat ons te wachten zou staan. Wat is het voor ons een bijzondere tijd geweest. Voor mijn man de eerste keer zorgen voor een baby en wat een topbegeleiding heeft hij daar in gehad en wat een zelfvertrouwen werd hem gegeven. Wat kregen we beiden een luisterend oor en wat werd er goed geholpen met de borstvoeding. Er werd gekeken naar wat wij nodig hadden in de zorg en dat was heel fijn. Onwijs bedankt voor alles, de lat voor een eventuele tweede is hoog gelegd

Lieve

Op 9 maart zijn wij in het ziekenhuis bevallen van ons eerste kindje: Lieve Naomi Jagt. Op 10 maart mochten wij naar huis. Tijdens de kraamweek hadden wij Hennie als kraamhulp. We hebben Hennie ervaren als een kraamhulp die rust kan brengen waar het nodig is en die genoeg kennis in huis heeft om ons de eerste periode van ons ouderschap goed wegwijs te maken. Hennie Bedankt!

Femke

Super fijne kraamweek gehad met Evelien, het voelde gelijk vertrouwd en geen vraag was te gek. Goede verzorging en begeleiding ontvangen. We kijken terug op een ‘zorgeloze‘ en ontspannen kraamtijd. Dankjewel, groetjes Boy, Renske, Anna en Femke.

Emma

Wat een fantastische week hebben wij gehad samen met Hennie! Ontzettend in de watten gelegd, goede hulp, goede uitleg gehad en fijne en gezellige communicatie! Super lief voor ons zoontje Sem die de kat uit de boom moest kijken maar uit eindelijk mocht Hennie heel veel met hem en wou hij haar maar al te graag helpen. Hij en wij miste haar dan ook toen we weer mochten op starten zonder Hennie. Lieve Hennie, bedankt voor alles! Het was heel fijn en gezellig met je, liefs Jurriën, Marielle, Sem en Emma.

Laad meer

Is jullie uitzetlijst al compleet? Check het hier

Ontwerp: Inzpire | Webdevelopment: Haagen Internet