aanmelden contact

We gunnen jullie een kraamtijd om van te genieten en begeleiden jullie graag in deze bijzondere periode

Want het is jullie kraamtijd

We heten je van harte welkom op de site van de Kraamzorggroep. Leuk dat je ons gevonden hebt! Het krijgen van een kindje is een bijzondere periode in jullie leven. Een tijd waarin je verschillende keuzes gaat maken en dingen moet regelen. Bekijk eens rustig onze site en stel gerust je vragen…wij staan je graag te woord!

Ja ik meld me nu aan!

persoonlijke wensen welkom

Misschien verwachten jullie je eerste kindje of zijn jullie al geroutineerde ouders.Wij van de Kraamzorggroep begeleiden je graag bij de komst van jullie kindje en gunnen jullie een kraamtijd om van te genieten. Jullie wensen staan centraal binnen onze kraamzorg.

aandacht voor het hele gezin

Aandacht voor het hele gezin? Dat is bij ons echt niks bijzonders maar juist heel vanzelfsprekend! Binnen onze kraamzorg hebben broertjes en/of zusjes een belangrijk plekje. Samen de kleine baby verzorgen is ook voor hen een bijzonder moment...en levert vaak hele leuke foto`s op! Ook de vaders verdienen bij ons een tijd om te genieten en uit te rusten in deze bijzondere en nieuwe periode van jullie leven.

alle toegewezen zorguren

Deskundige en persoonlijke kraamzorg ontvangen jullie tijdens alle toegewezen zorguren. Deze worden vastgesteld door een landelijk indicatie protocol. Het zo geheten LIP formulier. Over het algemeen ontvang je 49 uren zorg verdeeld over 8 dagen. Indien er op medische indicatie extra zorguren of zorgdagen nodig zijn dan zullen wij dit met jullie verloskundigen overleggen. En worden er zo nodig extra uren geïndiceerd.

Wij hebben voldoende capaciteit om over het algemeen alle geindiceerde zorguren te leveren. Echter zijn wij binnen ons regionale samenwerkingverband verplicht elkaar te helpen in drukke periodes. In dat geval zullen wij onze zorguren aanpassen zodat ieder kraamgezin in de regio  wordt voorzien van goede zorg

Bekijk altijd goed de voorwaarden van je zorgverzekeraar. Bij alle zorgverzekeraars geldt een landelijke wettelijke eigen bijdrage. In 2023 is dat € 4,80 per uur. Afhankelijk van je pakket vergoeden sommige zorgverzekeraars deze eigen bijdrage. Op onze site onder pagina "handig" kun je kijken wat jullie zorgverzekeraar vergoed.

van begin tot eind altijd peroonlijk contact

De Kraamzorggroep kiest voor kleinschalige en persoonlijke zorg. En dat persoonlijke start al vanaf de aanmelding. Omdat wij alles vanaf het begin zelf verzorgen heb je altijd direct contact met één van ons. Een kraamverzorgende komt in de loop van de zwangerschap bij jullie thuis langs voor een intake. Tijdens dit kennismakingsgesprek zal ze jullie uitgebreid uitleggen wat onze kraamzorg inhoud en zal ze jullie persoonlijke wensen bespreken. Gaat jullie kindje straks thuis geboren worden, dan kun je haar, na overleg met je verloskundige, direct persoonlijk bellen voor de bevallingsassistentie. Beval je in het Geboortezorghuis of in het ziekenhuis, dan kun je haar na de geboorte van jullie kindje direct contacten en afspraken maken voor als jullie met je kindje thuis komen. Wij staan dan ook 24/7 voor jullie klaar. Ondanks onze nauwkeurige planning is er niets zo onvoorspelbaar als de geboorte van een baby. Bij ziekte of overmacht bestaat er altijd een kans dat je eigen kraamverzorgster niet kan komen. Eén van haar directe collega`s zal haar dan vervangen. De Kraamzorggroep heeft daarnaast ook goede contacten met andere collega kraamverzorgsters in de regio. Je bent dus altijd verzekerd van goede professionele kraamzorg.

Is jullie uitzetlijst al compleet? Check het hier

|

Privacy verklaring | Aanvullende leveringsvoorwaarden | Klachtenregeling | Algemene voorwaarden

Ontwerp: Inzpire | Webdevelopment: Haagen Internet